On-line poradna

problemi 26. 5. 2016

Uživatel: martin, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobry den pane doktore chci se zeptat kandidóza ve střevech neuropatie v nohách kožní infekce vyrazky prujmi to jsou problemi ktere u HIV pozitivních nejsou asi nic výmecneho ze? Vsemi temito problemi trpim Mam na vas prozbu po riziku před cca 2.5 roku jsem prodělal přes ne popisované příznaky primo infekce zašel na test negativni jelikož mi osoba oznámila ze je HIV pozitivní a Já trpím zmiňovanými problemi ktere jsem vam uvedl na začátku co mám podle vás dělat když tedy HIV test není ano ani ne ani 100 procentní ani 0 nikdo vam tedy nedokáže říct že jste se nenakazil co tedy delat pokud mám tedy problemi ktere jsem vam psal a obvodní lékař nic nezjistil Prosím o odpověď jsem z toho zevšeho vyčerpány trpim častými depresemi únavou dekuji za vas cas a za Vasi odpověď

MUDr. Ivo Procházka CSc.

Odpověděl: MUDr. Ivo Procházka CSc., 31. 5. 2016

Z dotazu není zcela jasné, zda jste HIV pozitivní. Spíše se zdá, že nikoli a Váš dotaz tedy nepatří do rubriky pro HIV pozitivní. Pokud jsem to špatně pochopil, tak své problémy řešte se svým HIV specialistou, který zná stav Vaší imunity.

Obrázek č. 239
Obrázek č. 206
Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.

Obrázek č. 208
Obrázek č. 224

Program pomoci uprchlíkům z Ukrajiny v oblasti zdravotnictví (testování, prevence a léčba HIV/AIDS) na území hl. m. Prahy pro rok 2023 – UNICEF

Podcast Život plus
obrazek PrEPPoint

PODPOŘTE NÁS

 

Kampaň podpory pro zaměstnance žijící s HIV

Obrázek č. 172

#workingpositively

Potřebujete právní pomoc?

Pokud jste se setkal/a s diskriminací nebo se pouze potřebujete poradit, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: pravnik@aids-pomoc.cz. Náš právník (příp. sociální pracovnice) Vám poskytnou potřebné informace nebo pomoc pro řešení Vaší situace. Všichni naši pracovníci jsou povinni dodržovat mlčenlivost, a proto se nemusíte bát o odhalení Vaší HIV pozitivity. Pro kontakt můžete využít i naše bezplatné telefonní linky.

Obrázek č. 186
Obrázek č. 145
Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 55

přispívá na provoz azylového Domu světla, testování a preventivní činnost
a na pomoc uprchlíkům z Ukrajiny v oblasti zdravotnictví (testování, preve-
nce a léčba HIV/AIDS) na území l. m. Prahy pro rok 2023 – UNICEF

Obrázek č. 51

v rámci Národního programu řešení problematiky HIV/AIDS částečně financuje naše preventivní aktivity a testování

Podpořeno Hlavním městem Praha a Ministerstvem zdravotnictví ČR prostřednictvím dotací projektů zaměřených na prevenci HIV/AIDS.